Priskalender
-
Ret

Ud: 0/0/0 - Hjem: 0/0/0

Vælg venligst
"Fra" og "Til" ovenfor
for at benytte priskalender.

Vælg venligst
"Fra" og "Til" ovenfor
for at benytte priskalender.

Sådan finder du de billige flybilletter

Priserne på en flybillet svinger meget, alt afhængigt af hvor du rejser til og hvor lang tid inden afrejse du bestiller din flybillet. Derfor har vi nedenfor samlet nogle gode råd til, hvornår du med størst sandsynlighed kan bestille de flybillet til en god pris:
 1. Bestil i god tid
  Jo tættere du kommer på rejsedatoen, desto dyrere er flybilletten – det en god hovedregel. Bestil derfor din flybillet over en måned inden du skal afsted og gerne før. Det er især dyrt at bestille en flybillet under 1. uge inden din afrejse.
 2. Rejs ud onsdag eller torsdag og hjem mandag
  Det er dyrest at rejse afsted en fredag aften og hjem søndag aften. Prøv derfor at planlægge din rejse sådan, at du rejser ud en onsdag eller torsdag og hjem igen en mandag.
 3. Tænk på, hvornår på dagen du bestiller din flybillet
  Få er klar over, at prisen på en flybillet kan svinge i løbet af den samme dag. Flyselskaberne ved godt, hvornår på dagen deres kunder foretager en bestilling, så undgå at bestille din flybillet i frokostpausen eller om aftenprisen imellem kl. 19 – 21, hvor alle andre også bestiller deres flybilletter.
 4. Returbilletter er ofte billigst Hvis du skal rejse langt – eksempelvis til USA – så er det langt billigere at bestille en returbillet, end to særskilte enkeltbilletter. Her er der rigtigt mange penge at spare.
 5. Sammenlign priser på flybilletter
  I stedet for at gå direkte til det enkelte flyselskab for at bestille din flybillet, bør du sammenligne prisen hos alle fly- og rejseselskaberne ved at benytte en hjemmeside – såsom Rejsepriser.dk - der sammenligner priser på flybilletter.