Hvordan virker det

På Rejsepriser.dk kan du ét sted finde de billigste flybilletter. Når du søger hos os, sammenligner vi flypriser hos over 1.000+ flyselskaber i hele verden – nemt og enkelt.

Vi er et søgeværktøj
Vi er kort fortalt et søgeværktøj der hjælper dig til at finde de billigste priser, når du skal ud at rejse.

Hvordan virker det?
Vores avancerede teknologi søger live hos selskaberne i det øjeblik du klikker på ”Sammenlign priser” knappen. Det gør det nemt for dig, at søge ét sted på tværs af alle selskaberne.

Du bestiller direkte hos den enkelte udbyder
Når du eksempelvis har fundet en flyafgang du gerne vil bestille, så klikker du på blot på ”Fortæt>>” knappen. Herefter sender vi dig videre til fly- eller rejseselskabet, hvor du bestiller billetten.

Vi er ikke et rejsebureau
På Rejsepriser.dk sælger vi ikke flybilletter eller hotelophold. Vi fokuserer udelukkende på, at hjælpe dig med at finde frem til de billigste priser.

Hvordan tjener I penge?
Hvis du vælger at gå videre til et af selskabernes hjemmesider, så får vi betaling for henvisningen. Da vi får den samme betaling fra alle selskaber, viser vi altid de billigste flybilletter og hoteller øverst i søgeresultaterne.

Spørgsmål?

Kontakt dit flyselskab
Rejsepriser.dk er ikke et rejseselskab og er derfor helt uafhængige af fly- og rejseselskaberne.

Hvis du har spørgsmål til en rejse du har bestilt, beder vi dig derfor kontakte dit flyselskab, rejsebureau eller hotel.

Har du spørgsmål?
Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Rejsepriser ApS
Strandvejen 60
2900 Hellerup
Danmark

CVR-nummer: 27 82 96 19

E-mail:
kontakt@rejsepriser.dk